Cefalu nr. 1

Så er vi afsted.
Lidt senere end vi plejer, men så skulle det jo også blive rigtigt godt vejr – ikk’?
Det var i hvert fald en del af vore overvejelser, da vi planlagde vores årlige trip til de varme lande.
Lene var –  som sædvanligt –  en flittig gæst på diverse vejrvarsler, og i lang tid var vi lige ved at aflyse – elendigt vejr i flere på hinanden følgende dage – det lød ikke rigtigt. Jeg var mere afventende og sagde: “Lad os nu se”.
28. februar. Vi skulle først afsted klokken kvart i ni – ren luksus i forhold til tidligere ture. Afgang fra Kastrup på minuttet og rettidig ankomst til München.  Her var en mindre forsinkelse i afgangen til Palermo, men ved vindens hjælp nåede vi frem til stipuleret tid. Her stod Vittorio og ventede med en stor bil, og klokken kvart i fire om eftermiddagen stod vi med vores bagage på Corso Ruggeri, hvor Dario ventede – ikke ham med Angelique, men vores vært!
Vi blev installeret i en meget charmerende lejlighed med højt til loftet, en spøjs indretning og desværre lidt kold. Dario gav en hurtig information og instruktion og fór så afsted – han holdt ulovligt parkeret.
Efter udpakningen var vi på indkøb for lige at have til morgenmad næste dag.
Derefter gjorde vi noget, som vi  ikke på nogen af vore andre ture har kunnet gøre – vi spiste aftensmad udendørs på en nærliggende restaurant. Vejret var helt fint, så det var jo skønt.
Det var samtidig den sidste aften i karnevalstiden, så der havde vi fornøjelsen af de sidste optog med medfølgende larmende musik, ikke fra levende orkestre men fra meget højt opskruede ghettoblastere. Det fortsatte til henad klokken halv elleve.
De næste dage var helt fine. Solen strålede fra en skyfri himmel, og det var lunt i solen, så det var ren nydelse.
Det er helt klart, at det er byen, vi skal orientere os i i den kommende tid, og der er rigeligt at tage fat på. Vi har undersøgt mulighederne for at komme på en arrangeret bustur til Syracus, men det er uden f0r sæsonen, så det bliver ikke denne gang.
Dette bare for at komme i gang. Mere følger sikkert i den kommende tid.
Kærlig hilsen
Firebanden

 

Lukket for kommentarer.