Nice Rejsebrev nr. 1

Så er vi on the road again!
Ikke the fabulous 4, men the fabulous 2!
Tirsdag morgen kl. 05.30 ringede vækkeuret som optakt til 14 forhåbentligt dejlige dage i Nice.
Det småregnede og var ret koldt, da vi tog bussen til metroen og derfra til lufthavnen. Turen gennem incheckning og sikkerhedstjek var helt problemløst, så vi var i fin tid ved gaten. Vi var lidt forsinkede i selve afgangen på grund af afisning af flyet, men det blev fint indhentet på vej derned, så klokken 12.05 landede vi planmæssigt i et solbeskinnet Nice!
Der er fin busforbindelse til Nice centrum, så da klokken var 2, var vi i vores lejlighed i Rue Masséna.
Lejligheden er ikke så meget at skrive om, men den har nogle fordele: Den ligger fantastisk centralt, Lene får træning i at gå på trapper, for den er i 2 plan, og der er det, der skal være til vores brug.
En anden fordel ved lejligheden er, at der er sol på hele eftermiddagen, og så er det skønt at sidde på den ret smalle altan, nyde et eller andet og se på folkelivet i gaden.
De første dage gik med at se sig om efter det gamle og eventuelle nyheder og få prøvet et par spisesteder af, og så havde vi besluttet, at vi ville til marked i Ventimiglia, vel nok verdens største marked, som holdes hver fredag, også langfredag, hvor alt jo er mere eller mindre dødt i Danmark. Selve markedet var ikke nogen speciel oplevelse, vi har jo prøvet det før, men at skaffe billetter til togrejsen til Ventimiglia blev lidt af en oplevelse. Billetterne skal normalt købes i automater på banegården, men automaterne ville ikke godkende vores visa- eller masterkort! Det endte med, at vi måtte købe billetter i billetbutikken, hvor der heldigvis ikke var lang kø om torsdagen. At så damen i ekspedi-tionen fik skrevet forkert på returbilletterne, er en anden sag. Alt i alt en spøjs oplevelse, men vi fik en god dag på markedet og fik købt et par ting, som vi absolut ikke kan undvære, bl.a. parmesanost til den halve pris af, hvad det koster i Danmark

Lukket for kommentarer.